In opdracht van SV Oostrum heeft In2Sound een nieuwe geluidsinstallatie aangelegd. De installatie wordt gebruikt voor achtergrondmuziek, presentaties en zo nu en dan een feest waarbij het echt moet knallen.
In de kantine zijn nieuwe speakers opgehangen die een goed feestje wel aan kunnen, en buiten zijn compacte design speakers geplaatst die uitermate geschikt zijn voor achtergrondmuziek, en ook een zeer goede spraakverstaanbaarheid hebben bij presentaties, maar een feestje gaan deze speakers niet uit de weg.

Het geluid van de 2 aanwezige Tv-schermen moest ook over het systeem kunnen beschikken waarbij onafhankelijk geschakeld kan worden tussen de tv en een externe bron, via een HDMI aansluiting.

Eenvoudige bediening is noodzakelijk omdat dit veelal door vrijwilligers gebeurd die geen technische kennis hebben.
Hiervoor is een audioprocessor gebruikt die het hele systeem aanstuurt. De basis bediening hiervan gebeurd via een wandpaneel en voor de uitgebreidere opties is er een overzichtelijke,  interface op de iPad gemaakt, speciaal voor SV-Oostrum waar alleen de functies aanwezig zijn om het systeem te gebruiken. Geen onnodige knoppen en schuiven waarmee fouten en/of beschadiging van apparatuur tot het verleden behoren.